Diyet                                                                      
diyet
Diyet tarifleri

Diyet Yemekler

Diyet tarifleri

Ağrı ve Hastalıklar İçin Şifalı Bitkiler
Bebeklere Özel Yemek Tarifleri
Beden Dili
Beslenme Diyet
Burca Göre Diyetler
Cilt Bakımı
Çocuk Hastalıkları
Diş Sağlığı ve Bakımı
Diyet
Diyet Listesi
Diyet Yemekleri
Diyete Başlarken
Diyetisyenler
Egzersiz
Ender Saraç
Formda Kalmak ve Formu Korumak
Güzellik
Hangi Şifalı Bitki Neye İyi Gelir
Hastalıklar ve Tedavileri
İslami Açıdan Bazı Konular
Kadınca
Kalp Vakfı Diyetleri
Kaplıcalar
Karbonhidrat Diyeti
Kilo Verme
Meyve Sebze Diyeti
Obezite - Şişmanlık
Ömer Coşkun Şifalı Bitkiler
Protein Diyeti
Saç Bakımı
Saglık
Sağlıklı Beslenme
Selülit ve Korunma Yolları
Soru ve Cevaplar
Sporcu Diyetleri
Şifalı Bitkiler ve Baharatlar
Şok Diyetler
Temizlik
Yağlı Diyetler
Yaşam ve İnsanlar
Zayıflama
Zayıflık
[ 1100 - 1399 Kalori ]
[ 1400 - 1699 Kalori ]
[ 1700 - 1999 Kalori ]
[ 2000 Kalori Üstü ]
[ 500 - 799 Kalori ]
[ 800 - 1099 Kalori ]

Diyet Yemekler

zayıflama

Toplam Makale : 4447
Toplam Kategori : 48
Toplam Okunma : 9680119
Online Ziyaretçi : 24

Diyet listeleri

İçerik Ara :

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/muhahcom/domains/diyetmutfagi.com/public_html/reklam3000.php on line 14
Buradasınız : Anasayfa - -

Sizde Yorumlarınızı Yazın.

Online Teknik Destek ve İletişim İçin DiyetMutfagi@Hotmail.Com Msn Adresini Ekleyebilirsiniz

Adınız :
E-mail Adresiniz :
Yorumunuz :

ideal kilonuzu hesaplayın Sık Kullanılanlara Ekle Ana Sayfam Yap Arkadaşına Gönder
Paylaş

Yazan : eda
Yorum : yha bn başlamak istiyorum ama gerçekten 2 günde 5 kilo verdiriyomu?

Yazan : ecem
Yorum : ben yaptım gercekten 2 günde 3-4 kiloya yakın werdim.. bunu yapalı 1 ay oldu kilo almadım.. denenmesini tavsiye ederim ama sık uygulamayın

Yazan : asuman
Yorum : en haftadır 2200 kalorilik diyete başladım güzel gidiyor ama hafta sonunda tartıldığımda tartıda 1 değişklik göremedim ama göbeğim biraz toparlandı niye tartıda eksilme yok sizce

Yazan : berna
Yorum : bem zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum birtürlü nasıl yapsamki***

Yazan : recep
Yorum : tembellik

Yazan : ozge
Yorum : uyguladim ama bir sonuc alamadim neden

Yazan : tuğba
Yorum : gerçekten zayıflamak istiyorum ya

Yazan : ebru
Yorum : ben 33 yaşındayım bu diyeti uyguladım 2 günde 2 kilo verdim hazırlayanlara tşkr ederim ama çook aclık hissim oldu yani yemekten hemen 1 saat sonra insan acıkıyor tabi irade meselesi zorda olsa arkadaşlar iradenize sahip olun sonuç güzel.

Yazan : safiye
Yorum : denneyeceğim

Yazan : ahmet
Yorum : nasıl büyürüz

Yazan : dilek
Yorum : merhaba benim merak ettiğim bu diyet bölgesel zayıflamamı yoksa tüm vücuda yönelikmi çünkü karın yağımda biraz fazla lütfen bilgilendirirmisiniz

Yazan : seren
Yorum : ben 1 75 boyundayım 55 kiloyum zayıfım kilo almak için ne yapmam gerekir düzenli beslenmeme rağmen alamıyom

Yazan : aynur
Yorum : karın ve bel bölgemi inceltmek için önerilen hareketleri yarından itibaren yapmaya başlayacağım inşallah etkili olur

Yazan : filiz mete
Yorum : sitenizi cok faydali buluyorum

Yazan : gülsüm
Yorum : kaç zamandır yapmaya çalışıyom ama olmuyo

Yazan : onur coşkun
Yorum : kirs için bitkisel tedavi yöntemleriniz varmı ?

Yazan : ARZU
Yorum : mrb ahmet bey sizi begenerek izliyorum başarılarınızın devamını diliyorum ben 26 yaşındayım1,59boy 69 kiloym g.anteplym yemeyi çok seviyorm tatlıyda saglıklı beslenmeyi ögrenmek ve uygulamak istiyorm

Yazan : sibel
Yorum : merhaba arkadaslar bende hipotroidi var ne yapsam zayifliyamiyorum lütfen yardimci olun boyum 1.55 kilom 110 resmen 2 kisi gibiyim

Yazan : zeynep
Yorum : hiç ekmek yemesek olmaz mı??

Yazan : tugay
Yorum : bem zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum birtürlü nasıl yapsamki

Yazan : sümeyye
Yorum : inş işe yarar...tşkrlr

Yazan : AYSEN
Yorum : bende malesef kusuyorum sabah aksam öglen kusarsam veriyom kilo bosladigim zamanda tekrar faslasiyla aliyom iyi brsey degil ama mejburum yoksa cok rahatsim cok mutsuzum inani agliyorum guzel yemekleri ye sonra nimeti tuvalete bosaltcok kötü aclari dusunuyorum somalidekileri hele sonrada nefs diye bende birsey kalmamis ac bir hayvan gibi herseye saldiriyom rengim sonra disim sacim hepsi hasta sonu mu biliyom ama genede yapiyorum ama hic mutlu degilim midem bulaniyo hep yiy0m sonra kusuyom 1 satsonra acikiyom gene basen misafir olunca birakiyom ama sabah kalktigimda midemde sanki eksimis ve kokmus hissediyom igrenc hepde siskoyum

Yazan : niloş
Yorum : merhaba arkadaslar. ben 173 boyunda 66 kiloydum. simdi 63 kiloyum ve kendi kendime verdim. şeker unlu yıyecekler asla yemeyin. kepekli ekmek sadece yıyın. kolada cok kalori var herseyin diyet olanından yıyın. gunde 1 saat spor yapın yürüyüs yada fitness. nestle 14 gun programında bi fitness hareketleri var ben onları yapıyorum öneririm gercekten yoruyo terletiyo. kayısı yıyın metobolizma calıssın. ekşi limon mideyi küçültürmüş. aclıgınız yatıssın diye bi film izleyin internette takılmak iyi zamna geciriyo. sakız cigneyin buda hem kalori yaktırır hemde aclıgı azaltır. hep zayıf kadınlara bakın bazı insanları örnek alın özenin yani. saat 18.00 son aksam yemegi olsun ondan sonra ne kadar acıksanızda meyve , meyve yoksa domates salatalık yiyin. 3 ögun 3 ara olsun. her ögun ve ara arasında 2 3 saat fark olsun. mesela 9da kahvaltı 12de ara yapın. 14.00 ögle 16.00 ara. 18.00aksam 21.00 son ara yemegınız olsun. cok acıktıysanız ne olursa olsun bi domates elma böyle doymaya calısın sakız cigneyin dediğim gibi. erken uyuyun. cikolata ve tatlı asla yemeyın. anneniz yada birisi bişey dediginde yapın nede olsa zara degil kar edersiniz. ayrıca herseyin haslanmısını yıyın. haşlanmış yumurta tok tutar mesela. beyaz et. yesil cay gunde 1 bardak zorda olsa mutlaka için. ögle yemegi için haşlanmış tavuk yoksa yumurta yıyın haslama patates yıyın. ama ben sunu yapıyorum 1 ögünde sadece 1 tabak yıyorum yanında 2 dilim ekmek ve 1 adet domates yada salatalık yıyorum. inşallah zayıflarız bayanlar iyi günler :ayrıca ben 17 yasındayım. sizde yapabilirsiniz sadece hırs..

Yazan : esen
Yorum : miğde ve karın şişliğimden çok rahatsızım

Yazan : semra
Yorum : kaplıcalar zayıflamaya yararmı

Yazan : bilgesu
Yorum : ben 4e sınıfına gidiyorum.ben 30 kiloyum. bende hem sizin gibi zayıflamak istiyorum. hemde bir günde 10kilo vermek istiyorum.

Yazan : tuğba
Yorum : ada çayı çok iyimiş bu gargarayı yapacam nasıl yapabilirim

Yazan : zehra
Yorum : sayıflamayı çok istiyorum

Yazan : kübra yıldız
Yorum : benim annem kilolarından rahatsız saglıklı bır şekılde kılo vermek istiyor.istanbul güneşlide bize diyetisyen doktor önermenizi istiyoruz.cevabınızı bekliyoruz

Yazan : Deniz Aksoy
Yorum : ben 16 yaşımdayım boyum 1.62 kilom 73 hangi diyet programını uygulamalıyım.

Yazan : nebahat hançer
Yorum : günaydın benim hollandada yasayan bi torunum var daha 8 yasında fakat obezite giitikçe kilo alıyor okula gitmek spora gitmek istemiyor arkadasları dalga geçiyor diye kıyafet giyemiyor hep bol şeyler ve buna çok üzülüyor içine kapanıyor her şeyden uzak kalmaya çalışıyor ben ve annesi bu duruma çok üzülütoruz lütfen sizden istegim benim bu güzeller güzeli torunuma yardımcı olmanız onun bu sorunununu ortadan kaldırmasına yardım ederseniz onu çok mutlu edersiniz sizden cevap bekliyorum .saygı ve sevgilerimle

Yazan : deniz
Yorum : ee hani diyet listesi ben göremiyorum :

Yazan : saffra
Yorum : kiloo:s

Yazan : dede
Yorum : zayıflamak yada şismamnlamak sorunu olan arkadaslar .. oncelikle doktora giderek troid bezi tahlili yaptırmalısınız. 2. olarak kilo alıp vermek ne kadar kalori yaktıgınıza baglı.. aldınız kolarinin 15 protein 60 karbonhidrat 35 yag olmalı.. ben her oturdugum da 1 ekmek yiyorum demek bir sey ifade etmiyor..ornegin yeşillik yemegi genelde unuturuz. ben her sabah kalktıgımda 1 tutam maydonz yerim sindirim sistemine ne kadar faydalı oldugunu duzenli olarak her sabah kahvaltıda yerseniz farkı anlayabilirsiniz..

Yazan : behtiye
Yorum : kaç dakka kaynatıyoruz

Yazan : senaaa
Yorum : ben 13 yasındayım 1.60 boyundaym ben bu listeyi uygulamaya karar verdm uyguladıktan sonra görüşürüz zayıflıcam karar verdimmm kendime güveniyormmm : :

Yazan : hamidebirkardeslerbayraktar
Yorum : amacım saglıklı bir şekilde kilo vermek ..

Yazan : veysel
Yorum : hiç güzel değil

Yazan : hatice
Yorum : zayıf olmak

Yazan : emel
Yorum : gercekten güzek bi diyete benziyo hemen başlıycam

Yazan : elif
Yorum : aa ne güzel de ben öğrenciyim bunun için yokmu olsa iyi olurdu 2 hafta sürem var 2kilo falan vermem lazım bunun için de yazar mısınnız

Diyet Yemekleri

Diyet yemek

Diyet Yemekleri

Keçiören Belediyesi Yemek Yarışması. Geleneksel, Yöresel Yemek Yarışması
TAYLAN KÜMELİDEN İŞTAH KESEN YİYECEKLER
Açlık Krizine Karşı Zayıflama Önerisi
Dikkat! YANLIŞ YAPILAN DİYET SAĞLIĞA ZARARLIDIR
Metabolizmayı hızlandırmak için neler yapılmalı. Beslenme Diyet Yazı Dizisi 2. Makale. resimli ve geniş anlatım
DİYET YAPMAMA GEREK VAR MI? KİLOMUZ DİYET GEREKTİRİYORMU, Vücut Ölçüleri Nasıl Olmalı?
Tere Tohumu İle Bitkisel Zayıflama
DİYETİN AMACI NEDİR? Yanlış uygulamaları artık bir kenara bırakmanın zamanı geldi.
SANDALOZ SAKIZIYLA KİLO VERMEK
ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERMEK VE ZAYIFLAMAK
OBEZİTE NEDEN ARTIYOR NASIL ÖNLENEBİLİR
NİÇİN KİLO VEREMİYORUZ Diyorsanız Buyrun Okuyun..
İDEAL KİLO İÇİN NASIL BESLENMELİYİZ NELERE DİKKAT ETMELİYİZ
Beslenme Diyet Yazı Dizisi 1. Makale. Mutlaka bu yazı dizisini takip edin.
Banu Kazanç Kimdir? Hülya Avşara 9 Kilo verdiren Diyetisyen

Diyet yemek

Diyet listesi

Diyet Listesi, diyet listeleri, ender saraçın diyet listeleri, ingilizce diyet listeleri
şifalı bitkilerle zayıflayın

Diyet yemek tarifleri
diyet zayıflama
basen eritme

diyet listesi
video izleyerek zayıflama

Sitemizde başlıklar ve yorumlar eşliğinde bulunan Diyet Listesi ve Diyet Yemekleri konuları sitemize içerik sağlayan diyetisyenler ve bizzat deneyip olumlu sonuç alan kişiler tarafından yazılmış ve tavsiye amaçlı yayınlanmaktadır. Diyet yemekleri tarifleri ve diyet listelerini bizlerle paylaşmak isteyen kullanıcılarımız bize listelerini ve tariflerini gönderebilirler.
DiyetMutfagi.com Diyet Yemekleri ve Diyet Listeleri Sitesidir.

RSS Sitemap Sitemap2 Harita Diyet Arşivi Maps Reklam Gizlilik Politikası Zayıflama Hizmetleri

Web Stats
Diyet rehberi